петак, 22. јануар 2010.

KAKO PRIVUĆI NOVAC

Polje novca se nalazi u oblasti na jugoistoku vašeg životnog prostora kao celine i kao delova. Ovaj pravac donosi rast, napredak i bogatstvo.

Ukoliko nedostaje, ravnotežu ćete povratiti tako što ćete zid obojiti u jasno zelenu boju ili postaviti veliku biljku. Možete i da okačite ogledalo tako da se biljka ogleda u njemu i stvara efekat bašte. Setite se da se biljke ne stavljaju u spavaću sobu.

Da biste privukli stalni priliv novca u kuću, poželjno je da u jugoistočni sektor stavite vodene simbole, koji sugerišu prisustvo vodene energije. U dnevnoj sobi možete koristiti slike i fotografije na kojima su prikazani vodeni pejzaži. Takođe, možete osmisliti dekoraciju ovog polja uz pomoć tamno plave i crne boje.

NIKADA NEMOJTE:Postavljati slike vodenih motiva iza leđa u odnosu na mesto za sedenje,voda mora biti na suprotnom zidu ispred vas.
Na zidu, iza leđa je poželjna slika planine koja simboliše zaštitu.

Smatra se da vodopadi prave milionere. Osim slika sa vodopadima, možete staviti akvarijum sa ribicama. Ali, poslužiće i posuda od keramike ili porculana u kojoj se nalazi samo voda. Mini fontane su, takođe, povoljno rešenje.

NIKADA NEMOJTE stavljati vodu u spavaću sobu. Možete izgubiti novac, možete imati probleme u ljubavnim odnosima.

NIKADA NEMOJTE postavljati vodene aranžmane s desne strane vrata (spolja) (desna strana kad gledate napolje). To donosi prevaru , najčešće muškarca.

NIKADA NEMOJTE postavljati simbole vodene energije ispod stepeništa. Loše se odražava na finansijske prilike dece u porodici.

Osim ovih energetskih simbola možete koristiti i sledeće.

Tri novčića istog ili različog oblika sa otvorom u sredini a povezani crvenom trakom se smatraju veoma srećnim simbolom. Najbolje je da ih nosite u novčaniku. Mogu se kupiti u kineskim prodavnicama.



Napravite svoj brod bogatstva. Kupite malu maketu broda i okačite nakit (može bižuterija). Ovakav brod se može postaviti pored ulaznih vrata tako da uplovljava u sobu.

Tronoge drvene žabe sa novčićem u ustima su najčešći simbol i mogu se naći u Indian šopovima koji su prisutni u svim našim gradovima. Postavlja se u jugistočni ugao, odnosno oblast. Možete ih koristiti za dekoraciju i u kući i u kancelariji.

izvor http://www.inter-caffe.com/lista-405-4.html

Нема коментара:

Постави коментар