субота, 23. јануар 2010.

VAŠ KUA BROJ I VAŠI PRAVCI U PROSTORU

Preporučujem vam da na feng shui gledate kao na tehniku koja može da rešava vaše probleme i ispunjava želje. Ali imajte na umu jedno: to se ne dešava za dan ili dva. Nešto će se desiti za nekoliko dana, nešto za nekoliko meseci. Jer, nemojte zaboraviti da mala promena koju vi unesete nije dovoljna. Pre svega, većina od nas živi u prenatrpanim prostorima. To štetno deluje na či. Jedino što možete je da u toj pretrpanosti napravite red i da ga održavate. Kako god, uvek je vise tih štetnih faktora kojih vi niste svesni ili ne možete uticati na njih. Zato vam predlažem sledeće.
Pronađite svoj broj i svoje pozitivne i negativne pravce. Za to vam ne treba više od 5 min. A onda, gledajte da uvek budete okrenuti ka nekom od svojih pozitivnih pravaca. Kad stojite, sedite, ručate, gledate tv, dok radite bilo šta. Osim toga, na, recimo, poslovnom sastanku budite okrenuti ka svom pravcu uspeha, na ljubavnom ka svom pravcu ljubavi i sl. Ovo, zaista, nije teško, ako želite da učinite neku promenu. Nije ni dovoljno, ali umnogome pomaže.

Položaj kreveta

Ovo je, takođe, jedna od veoma važnih stvari. Nije povoljno da krevet gleda na vrata, odnosno da je u normalnom položaju u odnosu na njih. Nije povoljno da bude ispod prozora, ali tu vas mogu zaštititi zavese i roletne. Idealno bi bilo da se krevet nalazi u sektoru koji je povoljan po vas. Najbolje je da bude uza zid, i to tako da je uzglavlje okrenuto zidu. Kad je glava okrenuta zidu u toku sna, to vam daje podršku. Ispod i iznad kreveta ne treba držati ništa. Nikakve police sa knjigama, ventilatore i sl. Prostor oko kreveta ne sme da bude blokiran. Odmaknite stolove, stolice, fotelje, komode. I gledajte da nikakvi oštri uglovi ne gledaju na vaš krevet. Oštri uglovi su ivice tv prijemnika, ivice stola i nameštaja uopšte, ivice zida. Štetan uticaj ivica zidova se anulira vezivanjem dva suva šuplja bambusa crvenom trakom i postavljanjem na ivicu u normalnom položaju. Suve, šuplje bambuse možete naći u cvećarama. Grede iznad kreveta imaju isto dejstvo kao i ivice zidova i leče se na isti način.



Ovo su najosnovnije stvari. Oni spremni za radikalne promene će se ili sami detaljno upoznati sa ovom tehnikom ili angažovati stručnjaka da ih posavetuje.

izvor http://www.inter-caffe.com/lista-405-4.html

Нема коментара:

Постави коментар